Hoge slagingspercentage

Cursus in 2 dagdelen

Laagste prijs, beste cursus

Contactformulier

Naam(*)
Vul alstublieft uw naam in

Telefoon
Please let us know your name.

E-mail(*)
Vul alstublieft uw e-mail adres in

Bericht(*)
Vul alstublieft uw bericht in

Vragen?

Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen onderaan deze pagina. Geen antwoord gevonden op je vragen? Dan kan je ons telefonisch bereiken of een berichtje sturen door het contactformulier in te vullen.

Contactgegevens

SlaagZeker.nl
Tel: 06 14 33 98 38
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze locaties

Theoriecursus Rotterdam

Theoriecursus Rotterdam

Theoriecursus Deventer

Theoriecursus Deventer

Kazernestraat 18, 7411 CJ Deventer
Theoriecursus Den Bosch

Theoriecursus Den Bosch

Theoriecursus Den Bosch

Theoriecursus Tilburg

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Normaal kost een theoriecursus €149,-. Momenteel hebben wij een tijdelijke actie voor maar €95. Dit is exclusief €33 examenkosten, maar wel inclusief cursus, gratis 2e cursus als je zakt, vervoer van en naar het CBR en registratie bij CBR.

Hoe kan ik betalen?

We vragen je om een aanbetaling te doen van €49 met iDeal via onze website. Je kan er ook voor kiezen om het hele bedrag van €128 (cursus + examenkosten CBR) via onze website te betalen. Kies je voor een aanbetaling, dan kan je het restant voor je cursus contant bij ons betalen.

Hoe laat begint de cursus?

We hebben normaal gesproken een avond cursus en een ochtend cursus. De tijden van de cursus zijn afhankelijk van de tijden van het CBR. De exacte tijden krijg je in je mailbox en per sms.

Waar zijn jullie cursussen?

Momenteel hebben wij 4 locaties waar wij onze cursussen verzorgen: Rotterdam, Tilburg, Den Bosch en Deventer. Onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het vervoer van en naar het CBR regelen wij voor je.

Wie reserveert het theorie examen?

Het theorie examen wordt door ons geregeld, omdat we gelijk na de cursus vertrekken naar het CBR. Voor jou is het dan lastig om voor de juiste tijden het examen te reserveren. Vul bij registratie dus daarom al je gegevens juist in!

Moet ik eerst zelf leren?

Zelf leren hoeft niet, mag wel. Tijdens de theoriecursus wordt alles door ons behandeld, uitgelegd en uitvoerig geoefend. Dus zelf oefenen is niet nodig, maar mag natuurlijk wel!